2/07/2007

TETRIS HUMÀ



La nostra disfressa per aquest carnestoltes 2K7!

La síndrome de la Tourette

Aquest és en John el qual pateix la síndrome de la Tourette (ST) consistent en un transtorn neurològic hereditari que barreja sons i moviments involuntaris i de manera repetitiva anomenats tics. El transtorn duu el nom del metge francés Georges Gilles de la Tourette, neuròleg pioner en el camp. El 1885 va presentar un estudi amb nou casos de la síndrome. Es manifesta en els individus abans dels 18 anys d'edat i afecta entre tres i quatre vegades més als homes que a les dones. Els tics solen anar acompanyats de blasfèmies (sons) i paraules mal sonats així com paraulotes i obscenitats. El terme mèdic per definir aquest succés s'anomena coprolalia que significa tendència patològica a proferir blasfèmies. L'etimologia de la paraula prové del grec i és una característica ocasional i poc freqüent dins el quadre de símptomes en els pacients amb el ST (síndrome de la Tourette). El vídeo és un recull de tics d'un noi anglès que es diu John. Si us interessa el tema en podeu cercar més informació a la xarxa.

2/06/2007

PRANK A L'ERNIE

Jajaja XD Mireu les bromes que li fan a l'Ernie els seus

companys de pis... brutals!

2/05/2007

Cristiano Ronaldo

L'últim per avui, NaNiT a ToTHoM!

Cristiano Ronaldo

Més d'aquesta gran promesa...

Cristiano Ronaldo

Potser el futur company de Ronaldinho, Eto'o i Messi?¿

2/04/2007

Alguna Pregunta Més?

Jajaja... Un retall de l'alguna pregunta més de fi d'any 2006. Boníssim. El millor: Rocky Balboa ballant sardanes! No té preu; disfruteu-lo!

CRYSIS

El futur en FPS per PC. El seu nom és Crysis i és un FPS de l'estil del Far Cry. Els gràfics són impressionants i evidentment demanen una màquina molt potent. La sensació que he tingut quan he vist el video em recorda a la que vaig tenir quan vaig coneixer el BF2. Promet molt, properament més.

Concorde trencant la barrera del so

Impressionant el soroll que emet el concorde degut a la velocitat que duu (més gran que mach 1) i l'efecte Prandtl-Glauert.